relatieredder logo

Beste paragnost van Nederland

Er zijn veel mensen in Nederland die hun paragnostische kennis en ervaring beschikbaar stellen om mensen te helpen. In het team van Relatieredder.nl beschikken wij ook over paranormale gaven. Omdat we ook een sjamanenachtergrond hebben worden deze nog eens versterkt. De combinatie paragnost en sjamaan is best uniek en enorm krachtig.

Paragnostische kracht wordt door sjamanen versterkt

Wij helpen mensen niet alleen met rituelen en adviezen, maar gebruiken onze paranormale sjamaankracht om de gewenste veranderingen echt tot stand te brengen. Een paranormale sjamaan gaat weer een trapje verder dan de gewone paragnost en de uitwerking ervan is duidelijk krachtiger.

De paragnost en sjamanen van Relatieredder

Iemand die over paranormale gaven beschikt geeft informatie die niemand anders kent. Dit doen ze door gebruik te maken van buitenzintuiglijke waarnemingen. Hierdoor zien zij gebeurtenissen die op andere plaatsen en op andere tijden plaatsvinden.  De sjamanen van Relatieredder gaan daarbij nog een stap verder. Naast het gebruik van paranormale waarneming kunnen wij met rituelen de energie van het geheel sturen. Precies wat jij nodig hebt, zal dan op jou pad komen. Het gaat veel verder dan alleen een advies, waarbij mogelijk nauwelijks wat gaat veranderen. Om deze reden gaat een paranormale sjamaan echt verder dan een gewone paragnost.

 Bestel zelf ook een ritueel.
Of stuur een e-mail met je vraag naar info@relatieredder.nl

Een break up doet pijn...

Op de achtergrond klinken zachtjes liedjes uit je break-up playlist. Over de hele kamer liggen tissues…

En geloof me, ik weet dat een break-up ontzettend veel pijn kan doen, zowel fysiek als mentaal.
Wij kunnen je mogelijk helpen.
Bekijk ons hulp aanbod
Stichting Heks
Kvk: 81237553
Gasstraat-Oost 40
5349AV Oss
envelope