relatieredder logo
Veel gestelde vragen:
Wilt u hulp bij het oplossen van problemen? Dan is het logisch dat u wil weten waar u aan begint en wat de resultaten kunnen zijn. Hieronder staan de meest gestelde vragen en antwoorden:
foto wicca magie

Ik mis liefde, kunnen jullie mij hiermee helpen?

Natuurlijk kunnen wij proberen te helpen bij het zoeken en vinden van geluk en liefde. U kunt dit doen door een uitgebreid ritueel te bestellen of een kijkreading uit te laten voeren. In deze reading geven wij een zuiver, helder en bruikbaar advies.
ritueel voodoo

Kan ik ook bij jullie direct een ritueel bestellen zonder kijkreading? Hoe gaat dat dan met het invoelen?

U kunt bij ons ook meteen een ritueel bestellen en u hoeft vooraf geen kijkreading te laten doen. Als u een ritueel heeft besteld waarvan wij denken dat dit niet het juiste ritueel is, zullen wij meteen een passend alternatief aanbieden. Dat kan een ritueel zijn dat beter bij je past of krachtiger is dan het voorgestelde ritueel. Zo heeft u meer kans op een goede werking. Na de uitvoering van het ritueel krijg je altijd van ons een bericht hoe het is gegaan en welke bijzonderheden we hebben ondervonden. Wij zullen altijd jou wensen volgen, jij bent de persoon die bepaalt wat wij uiteindelijk gaan uitvoeren. Indien wij een ritueel adviseren dat goedkoper is dan het door jou gekozen ritueel, storten wij het teveel betaalde bedrag retour.

Jullie zijn sjamanen. Welke opleiding hebben jullie gevolgd?

Een sjamaan heeft een lang traject ondergaan van reizen, loslaten en kennis nemen van de spirituele wereld. We zoeken eenheid en contact met de natuur, respect voor elke vorm van leven. We zoeken contact met onze voorouders. Pas als alle kennis en ervaring compleet is wordt je benoemd tot echte sjamaan. Sjamanen in trance reizen naar de bovenwereld om de goden gunstig te stemmen en naar de onderwereld om zielen van zieke mensen te genezen of die van overleden mensen te begeleiden.

Sjamaan is bezig met een meditatie voor de voorbereiding van een ex terug ritueel

Waarom betaal ik geld voor een advies of behandeling?

De prijzen die wij rekenen altijd scherp en redelijk te noemen. Hierin zit een vergoeding voor de gebruikte tijd, de ruimte, het reizen en overige vaste kosten. Regelmatig vinden rituelen of herhalingen plaats als u er niet bij bent. De werking hiervan zult u wel ervaren.

Welke technieken en rituelen gebruikt u?

Wij werken met de kracht van de elementen. Met spreuken, geheime mantra's, materialen en andere objecten. Indien nodig roepen we de hulp van voorouders en welwillende entiteiten in.

Mijn leven wordt beheerd door negatieve energieën. Hoe kom ik daarvan af?

Burn-outs, depressies en sombere gedachten kunnen iemands leven zwaar verzieken. Met rituelen kunnen we uw leven weer beter op de rit krijgen. Tijdens en na een ritueel zien en bespreken we uw problemen en maken een plan van aanpak.
voodoo vrouw voorbereidingen relatie herstellen ritueel

Ik functioneer niet lekker. Slapen doe ik weinig en ik heb nogal eens last van nachtmerries. Hoe kom ik daarvan af?

Het is bekend dat aardstralen onder uw huis een negatieve invloed hebben op uw slaappatroon. Dat werkt door in uw hele functioneren overdag. Soms helpt het om op een andere kamer te gaan slapen of uw bed te verplaatsen. Op locatiebezoek kunnen wij onderzoeken of er sprake is van negatieve energieën, zoals benkerlijnen, hartmannlijnen of leylijnen.

Wat zijn de kosten van een behandeling?

Wij hanteren vaste prijzen voor een ritueel. Een locatiebezoek doen wij alleen bij vaste klanten. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent. Mochten er meer kosten of vervolgbehandelingen nodig zijn, dan bespreken we dit altijd vooraf met u.

Welke informatie hebben jullie van mij nodig om een bezwering uit te voeren?

Als u een bezwering wenst dan geeft u aan voor wie die bedoeld is en wat uw wensen zijn voor die bezwering. Wij doen zelf ook onderzoek naar die persoon door middel van een foto te vragen. Alle gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld en wij staan garant voor uw privacy. Bezweringen kunnen in een later stadium ook altijd worden opgeheven.

ritueel voodoo
 

Hoe kom ik van geesten of spoken af in mijn leefomgeving?

Geesten en spoken kunnen een hele negatieve invloed hebben op uw dagelijkse leven. Geesten van overleden mensen bijvoorbeeld kunnen erg hinderlijk zijn. Wij gebruiken rituelen waarmee we uw omgeving kunnen reinigen. Ook geven we advies waarmee u kunt voorkomen dat u ook in de toekomst niet meer lastig wordt gevallen.

Kunnen jullie altijd helpen?

Wij adviseren om vóór elk ritueel een kijksessie uit te voeren. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren. We zien dan wat er speelt, welke mogelijkheden er zijn en hoe we het ritueel in uw geval het beste kunnen uitvoeren. De kijksessie kunt u apart vooraf bestellen. Tijdens de kijksessie kijken we hoe wij iemand het beste kunnen helpen. Wij kunnen altijd helpen. Onze rituelen bieden de beste slagingskans. Op het moment dat een ritueel niet de gewenste uitwerking heeft, kunnen we nog tal van alternatieven voor u uitvoeren. 100% tevredenheid, daar doen we het voor! We handelen altijd uit liefde en zuiverheid. Voor glorie van het leven. Voor u! Zakelijk gaat het niet goed bij mij. Hoe krijg ik vat op de negatieve invloeden die ik ervaar? Meestal beginnen we met een bezoek op locatie. We analyseren uw situatie en onderzoeken de mogelijke oorzaken. Uw ontvangt altijd een goed advies en we kunnen samen een plan van aanpak opstellen.

Ik heb het gevoel dat er een negatieve bezwering over mij is uitgesproken. Wat kan ik doen?

Het is altijd moeilijk of er sprake is van een bezwering. Met speciale rituelen kunnen we daar achter komen. Soms gebeurt dat in een bos bij volle maan. Daarna laten wij onze bevindingen horen. U krijgt advies over de beste weg om de situatie te veranderen.

Wil je zelf een ritueel ervaren?

BEKIJK RITUELEN

Een break up doet pijn...

Op de achtergrond klinken zachtjes liedjes uit je break-up playlist. Over de hele kamer liggen tissues…

En geloof me, ik weet dat een break-up ontzettend veel pijn kan doen, zowel fysiek als mentaal.
Wij kunnen je mogelijk helpen.
Bekijk ons hulp aanbod
Stichting Heks
Kvk: 81237553
Gasstraat-Oost 40
5349AV Oss
envelope