relatieredder logo

Zo blij met jullie hulp

Hannie Raaijmakers 
Jullie zijn ongelofelijk goed. Maurits de e-mail man, zo noemde ik je altijd, wat een schat, ik vond het heel fijn om mee te communiceren en zo snel ook. Het ritueel heeft geholpen, ik en mijn ex zijn weer bij elkaar. Zelfs als ik nu nog email reageert hij even. Jullie zijn prachtmensen, puur, eerlijk, liefdevol en echt een hart van goud. Onze facebook staat vol met mooie foto's van ons samen.
SCHRIJF ZELF EEN REVIEW

Ik wou niet meer alleen zijn.

Marianne
Ik wou heel graag kinderen krijgen. Ik was 34 en mijn biologische klok begon te tikken. Ik was nog steeds alleen en het was hartje zomer corona tijd 2020. Jullie hebben mij zo geholpen. Godlief zijn jullie. Geweldig hoe jullie het ritueel uitvoeren en zo betrokken zijn: 'Ritueel voor het krijgen van romantiek in je leven'.

Ik zat in de bus en kwam ik een charmante man tegen. Ik voelde het meteen na dat we aan de praat raakte. We hebben nummers uitgewisseld en een paar keer afgesproken. Nu hebben we kinderen, hij is zo lief voor me. Zo dankjewel echt dankjewel. 
Schrijf zelf een review

Powerfull ex-terug-bezwering hielp mij

Patrick en Thijmen
Hoe jullie ons zo persoonlijk bijstonden hielp. We hebben nog wel werk aan de winkel (reparatie), maar door de hulp heb ik het gevoel dat we onze liefde (van het begin) en alle leed eromheen weer hebben kunnen loslaten. Fijn dat jullie het oude pijn loslaten ritueel bij de ex terug ritueel doen zodat de wegen ook meer open staan. Onze relatie is nu weer opgepakt. Dankjewel relatieredder. Dankjewel Sjamanen en natuurlijk dankjewel Maurits.
SCHRIJF EEN REVIEW
voodoo studio

Antwoord van Relatieredder

Beste Patrick en Thijmen. Fijn om te horen dat we hebben kunnen helpen om
een nieuw begin te maken. Het mooiste in een leven is altijd een betrouwbare en
positieve liefdesrelatie. Daar hebben jullie samen ook hard aan gewerkt. Geniet van
elkaar en alles wat komen gaat.

GEONBLOCKEERD

ANNE Maassen
Jullie zijn echt goed. 2 dagen geleden heeft hij mij geonblockeerd en hij wil weer afspreken. Er is weer hoop.
Schrijf een review

Voorkom-scheiden ritueel

Lianne en Joseph
Een maand geen contact opnemen gaat moeilijk als je kinderen samen hebt.  Dankzij jullie heb ik bijv bijna dagelijks contact met mijn ex omwille van onze kinderen. We zijn niet meer bij elkaar, maar dat vroeg ik ook niet. Jullie hebben precies gedaan wat ik wil.  We hebben weer goed contact voor de kinderen.
Schrijf zelf een review

Niet bij elkaar gekomen. Ik zit nog steeds waar ik nu zit.

Silvana 
Tis niet gelukt om bij elkaar te komen. Ze zijden dak wa rustiger aan moe doen. Contact loopt weer wa beter nu maar we zijn 5 dagen verder en er gebeurt nogn iks.  Komt dat nog wel goet?
Schrijf een review

Antwoord van Relatieredder

Beste Silvana. Inderdaad heb je ook geduld nodig om alles voor elkaar te krijgen.
We rekenen vaak op drie weken om echt veranderingen te kunnen zien. Blijf positief en geloof in je eigen kracht. Want die is heel sterk!

Bedankt voor de hulp witte magie

Richard Benin
Heel fijn hoe jullie mij hebben geholpen en echt fijn dat alles vanuit een witte liefdes energie is gegaan.
Schrijf een review

Frankrijk met mijn knappe zoon

Tevreden klant
Samen met mijn zoon ben ik de stenen aan het oprapen. Wat een mooi kind heb ik. Ons leven is perfect en wij zijn nog bij elkaar gebleven. Door dit is onze relatie niet verbroken en kan ik samen met mijn zoon genieten in Frankrijk maar is mijn man er ook bij. We nemen soms iets afstand van elkaar, maar de fout die ik heb gemaakt is mij vergeven en we konden nu verder. Dankzij de witte liefdesmagie spreuk.  Voorkom-scheiden ritueel.
Schrijf een review

Bedankt voor het krachtige ritueel

Shirley Brugge
Ontzettend mooie foto's. Ik ga vandaag de wierook branden zoals jullie zeiden. We gaan zien wat er is gebeurt maar het voelt goed.
Schrijf een review

Zeer te spreken over de diensten

Claudia
Zeer te spreken over de diensten die relatieredder aanbied. Ik twijfelde eerst om een ritueel te bestellen... hoewel ik goede verhalen had gehoord en gelezen wist ik het zelf niet want ik had dit nog nooit gedaan. ik vind het vet fijn dat ik via dit mijzelf kan verbeteren. Daarnaast is het leuk om weer aandacht van andere singles te krijgen door de ritueel om jezelf aantrekkelijker te maken. Bedankt daarvoor.
Schrijf een review

Uit twijfel het gedaan, geen spijt ervan

Yvonne Vissers
Ook ik heb dit gedaan, uit soort van wanhoop omdat ik vast liep. Ik was aan het twijfelen of ik het wel moest doen, magie? hoe kon dat nu werken? Tot je het probeert. Dan kom je erachter dat het werkt. Er veranderde iets. Wat mij opviel is dat er dingen gebeuren in je leven die wel waar zijn. Het probleem ligt op het moment en dat moet je gewoon aanpakken.  Op dat moment denk je niet helder en zeg en doe je dingen die niet goed zijn. Door de ex terug relatie magie spreuk, zorgen hun ervoor met witte magie dat die druk eraf ligt en je weer dingen gaat doen bij jezelf maar ook met die gene dat het wel weer werkt. Dat de rust terugkomt en dat je op een soort schone lijn weer begint. Echt waar, als het mis loopt. Raad ik je deze bezweringen aan, ik ben er zeer tevreden over. 
Schrijf een review

Powerful ex-terug bezwering proberen

Lieke Populiers
Heel erg bedankt voor zoveel liefde en zoveel mooie adviezen. Ik ga je adviezen van harte aannemen. Hopelijk komen mijn ex en ik weer bij elkaar. 
Schrijf een review

Schrijf een review over ons:

  BESTEL BIJ ONS EEN RITUEEL
  Deze teksten zijn een interpretatie van echte klantenervaringen.

  Een break up doet pijn...

  Op de achtergrond klinken zachtjes liedjes uit je break-up playlist. Over de hele kamer liggen tissues…

  En geloof me, ik weet dat een break-up ontzettend veel pijn kan doen, zowel fysiek als mentaal.
  Wij kunnen je mogelijk helpen.
  Bekijk ons hulp aanbod
  Stichting Heks
  Kvk: 81237553
  Gasstraat-Oost 40
  5349AV Oss
  envelope